Popis
Nejlepší batolecí mléko Sunar Premium 3 s ještě vyšším obsahem mléčného tuku a bez palmového oleje. Je přizpůsobeno speciálním potřebám batolat, proto obsahuje více důležitých živin než kravské mléko.
Udržitelná a ekologická výroba v oblasti 2 UNESCO biosfér ve Švédsku.
Nová pokročilá technologie výroby s přísnou kontrolou kvality.
Více než 80 let výzkumu a spolupráce s experty.
Výhody praktického balení: Dávkování Sunaru Premium zvládnete hravě s jedinečnou dózou.
Znovu-uzavíratelná dóza Praktické uchycení odměrky Hrana pro zarovnání prášku v odměrce
Složení: Odtučněné mléko, laktóza (z mléka), maltodextrin, smetana (obsahuje mléčný tuk), slunečnicový olej, řepkový olej, koncentrát syrovátkové bílkoviny (z mléka), kokosový olej, vápenaté soli kyseliny fosforečné, citronan draselný, uhličitan vápenatý, chlorid hořečnatý, chlorid sodný, rybí olej, emulgátor (sójový lecitin), L-askorbát sodný, cholin chlorid, síran železnatý, L-askorbyl-6-palmitát, inositol, síran zinečnatý, L-karnitin, D-α-tokoferol, nikotinamid, D-pantothenát vápenatý, síran měďnatý, retinyl palmitát, thiamin-hydrochlorid, riboflavin, pyridoxin-hydrochlorid, jodid draselný, seleničitan sodný, kyselina listová, fytomenadion, cholekalciferol, D-biotin, síran manganatý, kyanokobalamin.
Doporučené dávkování + příprava jedné porce:
Věk kojence |
Počet mléčných porcí na den (24 h.) |
Doporučená celková potřeba mléka na den |
Voda (v ml) |
Počet zarovnaných odměrek |
Množství obnoveného mléka (v ml) |
od 12 - 24 měsíců | 2 | 330 ml | 150 | 5 | 165 |
Návod na přípravu:
1. Vysterilizujte lahev (Pečlivě si umyjte a osušte ruce. Vysterilizujte dudlík, lahev a kroužek tak, že je ponoříte do vařící vody na 10 minut.)
2. Převařenou vodu vychlaďte na 40 °C (V jiné nádobě převařte pitnou vodu vhodnou pro kojence a nechte ji vychladnout např. ve vodní lázni na 40 °C. Vlijte požadované množství do vysterilizované lahve (dávkování viz tabulka). Nespotřebovanou převařenou vodu již pro další přípravu mléka nepoužívejte.)
3. Smíchejte se Sunarem (Naplňte odměrku vrchovatě práškem, přebytek zarovnejte ostřím nože a vsypte do lahve požadovaný počet odměrek (viz dávkovací tabulka). Dobře zavřete a důkladně protřepejte, až se prášek rozpustí. Používejte vždy pouze přiloženou odměrku.)
4. Protřepte a zkontrolujte teplotu (Před podáváním dítěti si zkontrolujte na vnitřní straně zápěstí, že teplota mléka není vyšší než 37–40 °C. Připravenou porci ihned podávejte.)
Podobné produkty
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.