Popis
Unikátní receptura batolecího mléka Sunar Complex 3 je podle vzoru mateřského mléka přizpůsobena speciálním potřebám batolat, proto obsahuje více důležitých živin než kravské mléko.
Udržitelná a ekologická výroba v oblasti 2 UNESCO biosfér ve Švédsku.
Nová pokročilá technologie výroby s přísnou kontrolou kvality.
Více než 80 let výzkumu a spolupráce s experty.
Složení: Odtučněné mléko, plnotučné mléko, maltodextrin, laktóza (z mléka), slunečnicový olej, řepkový olej, vápenaté soli kyseliny orthofosforečné, draselné soli kyseliny citronové, uhličitan vápenatý, emulgátor (sójový lecitin), chlorid hořečnatý, chlorid sodný, rybí olej, L-askobát sodný, síran železnatý, L-askorbyl-6-palmitát, citronan sodný, chlorid cholinu, inositol, síran zinečnatý, L-karnitin, směs tokoferolů, nikotinamid, D-pantothenát vápenatý, síran měďnatý, retinyl-palmitát, thiamin hydrochlorid, riboflavin, pyridoxin hydrochlorid, jodid draselný, kyselina listová (kyselina pteroylmonoglutamová), seleničitan sodný, fytomenadion, síran manganatý, cholekalciferol, D-biotin, kyanokobalamin.
Doporučené dávkování + příprava jedné porce:
Věk kojence |
Počet mléčných porcí na den (24 h.) |
Doporučená celková potřeba mléka na den |
Voda (v ml) |
Počet zarovnaných odměrek |
Množství obnoveného mléka (v ml) |
od 12 - 24 měsíců | 2 | 330 ml | 150 | 5 | 165 |
Návod na přípravu:
1. Vysterilizujte lahev (Pečlivě si umyjte a osušte ruce. Vysterilizujte dudlík, lahev a kroužek tak, že je ponoříte do vařící vody na 10 minut.)
2. Převařenou vodu vychlaďte na 40 °C (V jiné nádobě převařte pitnou vodu vhodnou pro kojence a nechte ji vychladnout např. ve vodní lázni na 40 °C. Vlijte požadované množství do vysterilizované lahve (dávkování viz tabulka). Nespotřebovanou převařenou vodu již pro další přípravu mléka nepoužívejte.)
3. Smíchejte se Sunarem (Naplňte odměrku vrchovatě práškem, přebytek zarovnejte ostřím nože a vsypte do lahve požadovaný počet odměrek (viz dávkovací tabulka). Dobře zavřete a důkladně protřepejte, až se prášek rozpustí. Používejte vždy pouze přiloženou odměrku.)
4. Protřepte a zkontrolujte teplotu (Před podáváním dítěti si zkontrolujte na vnitřní straně zápěstí, že teplota mléka není vyšší než 37–40 °C. Připravenou porci ihned podávejte.)
Podobné produkty
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.